Web address of the page: https://www.medjugorje.ws/uk/messages/highlight?find=%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%8F%D0%BC 
www.medjugorje.ws » Our Lady of Medjugorje Messages » Our Lady of Medjugorje Messages containing 'життям'

Our Lady of Medjugorje Messages containing 'життям'

Total found: 10
"Дорогі діти, Я Мати для всіх вас, і тому не бійтеся, бо Я чую ваші молитви, знаю, що шукаєте Мене, і тому прошу Свого Сина за вас - Мого Сина, Який поєднаний із Небесним Отцем і Духом Утішителем; Мого Сина, Який веде душі в Царство, звідки прийшов, - Царство миру й світла. Діти Мої, вам дана свобода вибирати, але Я як Мати прошу вас, щоб вибрали свободу для добра. Ви - з чистими й простими душами - розумієте й у собі відчуваєте, що є істиною, навіть якщо деколи й не розумієте слів. Діти Мої, не втрачайте істини й правдивого життя, щоб наслідувати те фальшиве. Життям у правді Царство Боже входить у ваші серця, і то є Царство миру, любові й злагоди. Тоді, діти Мої, не буде егоїзму, який вас віддаляє від Мого Сина. Буде лише любов і порозуміння для ваших ближніх. Тому запам’ятайте, знову вам повторюю: молитися - значить і любити інших, ближніх та давати себе їм. Любіть і давайте в Моєму Синові, тоді Він буде діяти у вас і для вас. Діти Мої, безустанно думайте про Мого Сина й любіть Його безмірно. Так матимете правдиве життя, а то буде для вічності. Дякую вам, апостоли Моєї любові. "
"Дорогі діти, материнською любов’ю закликаю вас відкрити серця мирові, відкрити серця Моєму Синові, щоб у ваших серцях співала любов до Мого Сина, бо лише з тієї любові приходить мир у душу.

Діти Мої, знаю, що маєте доброту, знаю, що маєте любов – милосердну любов. Але багато Моїх дітей мають ще закриті серця. Думають, що можуть чинити без того, щоб свої думки направити до Небесного Отця, Який просвітлює, до Мого Сина, Який завжди знову з вами в Євхаристії й хоче вас слухати. Діти Мої, чому ви не говорите з Ним? Життя кожного з вас важливе й дорогоцінне, бо є даром від Небесного Отця для вічності. Тому ніколи не забувайте дякувати, розмовляйте з Ним. Знаю, діти Мої, те, що прийде потім, для вас невідоме, але коли прийде це ваше «потім», отримаєте всі свої відповіді. Моя материнська любов хоче, щоб ви були готові. Діти Мої, своїм життям вкладайте добрі відчуття в серця людей, яких зустрічаєте, – відчуття миру, доброти, любові й прощення. У молитві слухайте, що Мій Син вам говорить, і так робіть. Знову вас закликаю до молитви за ваших пастирів, за тих, кого Мій Син покликав: пам’ятайте, що потребують молитви й любові. Дякую Вам. "
Візіонерка Мір’яна Драгічевич-Солдо мала щоденні явління від 24 червня 1981року до 25 грудня 1982року. На останньому щоденному явлінні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Сьогодні більше тисячі паломників зібралися на молитві Вервиці. Явління почалось о 13:41 і тривало до 13:46 (за європейським часом).
"Дорогі діти, як Мати, як Цариця миру, закликаю вас прийняти Мого Сина, щоб Вінміг вам уділити мир душі, щоб міг вам уділити те, що єправедним, що є для вас добрим.Діти Мої, Мій Синвас знає. Він жив життям людини й водночас Бога, чудесне життя – людське тіло, божественний дух. Тому, діти Мої, поки Мій Син дивиться на вас Своїми Божими очима – проникає у ваші серця. Його ласкаві,теплі очі у вашому серці шукають Себе. Чи може Він знайти Себе, діти Мої? Прийміть Його– і миті болюта страждання стануть митями ніжності.Прийміть Його – і матимете мир у душі, ширитимете його всім навколо себе, а це вам зараз найпотрібніше. Послухайте Мене, діти Мої. Моліться за пастирів, за тих, чиї руки Мій Син благословив. Дякую вам. "
"Дорогі діти! Це благодатний час. Як природа відновлюється до нового життя, так і ви покликані до навернення. Вирішіть вибрати Бога. Дітоньки, ви порожні й не маєте радості, бо не маєте Бога. Тому моліться, доки молитва не стане для вас життям. Шукайте в природі Бога, Який вас створив, бо природа говорить і бореться за життя, а не за смерть. Війни панують у серцях і народах, бо не маєте миру та не бачите, дітоньки, брата у вашому ближньому. Тому поверніться до Бога й молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Моїм закликом до вас є молитва. Нехай молитва для вас буде радістю і вінцем, який в’яже вас із Богом. Дітоньки, прийдуть спокуси, і ви не будете сильними, і гріх пануватиме, але якщо ви Мої - переможете, бо вашим прибіжищем буде Серце Мого Сина Ісуса. Тому, дітоньки, поверніться до молитви, поки вам молитва не стане життям удень і вночі. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик"."
"Дорогі діти, сьогодні, у цей благодатний день, в особливий спосіб закликаю вас відкрити ваші серця й просити Ісуса, щоб укріпив вашу віру. Діти, через молитву серцем, віру й діла пізнаєте, що означає жити щирим християнським життям. Багато разів, діти, ваше життя та ваші серця огорне темрява, біль і хрести. Не завагайтеся у вірі й не питайте, чому, бо ви думаєте, що ви самі й залишені, але відкрийте ваші серця: моліться й міцно вірте - і тоді ваше серце відчує Божу близькість і що вас Бог ніколи не покидає, і що кожної миті біля вас. Через молитву та віру Бог відповість на кожне ваше "чому?” і кожен ваш біль, темряву - і хрест перемінить на світло. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Чую ваші взивання й молитви та заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом, Який є Дорогою, Істиною й Життям. Дітоньки, поверніться до молитви, відкрийте свої серця в цей благодатний час і підіть шляхом навернення. Ваше життя минуще і без Бога не має сенсу. Тому Я з вами, щоб вести вас до святоcті життя, щоб кожен із вас відкрив радість життя. Усіх вас, дітоньки, Я люблю й благословляю Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! У цей час закликаю вас повернутися до Бога й молитви. Взивайте всіх святих на поміч, щоб вони для вас були прикладом і допомогою. Сатана сильний і бореться, щоб все більше сердець притягнути до себе. Хоче війни й ненависті. Тому Я з вами так довго, щоб вести вас на шлях спасіння, до Того, Який є дорогою, правдою та життям. Дітоньки, поверніться до любові до Бога - і Він буде вашою силою й пристановищем. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Я з вами, щоб вести вас дорогою навернення, бо, дітоньки, вашим життям ви можете наблизити багато душ до Мого Сина. Ви будьте радісними свідками Божого слова й любові та з надією в серці, яка перемагає всяке зло. Простіть тим, хто завдає вам зло, і йдіть дорогою святості. Я веду вас до Мого Сина, щоб Він був вашою дорогою, правдою і життям. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:33 і тривало до 13:39.
"Дорогі діти! Закликаю вас через молитву та милосердя ще краще пізнати Мого Сина. Щоб чистим і відкритим серцем навчитися слухати. Щоб слухали, що Мій Син говорить, щоб духовно прозріли. Щоб як один Божий люд, у єдності з Моїм Сином, свідчили своїм життям істину. Моліться, діти Мої, щоб разом з Моїм Сином могли приносити всім своїм братам і сестрам лише мир, радість та любов. Я з вами та благословляю вас Материнським благословенням. "