Web address of the page: https://www.medjugorje.ws/uk/messages/highlight?find=%D0%B1%D0%B5%D0%B7 
www.medjugorje.ws » Our Lady of Medjugorje Messages » Our Lady of Medjugorje Messages containing 'без'

Our Lady of Medjugorje Messages containing 'без'

Total found: 14
"Дорогі діти, материнською любов’ю закликаю вас відкрити серця мирові, відкрити серця Моєму Синові, щоб у ваших серцях співала любов до Мого Сина, бо лише з тієї любові приходить мир у душу.

Діти Мої, знаю, що маєте доброту, знаю, що маєте любов – милосердну любов. Але багато Моїх дітей мають ще закриті серця. Думають, що можуть чинити без того, щоб свої думки направити до Небесного Отця, Який просвітлює, до Мого Сина, Який завжди знову з вами в Євхаристії й хоче вас слухати. Діти Мої, чому ви не говорите з Ним? Життя кожного з вас важливе й дорогоцінне, бо є даром від Небесного Отця для вічності. Тому ніколи не забувайте дякувати, розмовляйте з Ним. Знаю, діти Мої, те, що прийде потім, для вас невідоме, але коли прийде це ваше «потім», отримаєте всі свої відповіді. Моя материнська любов хоче, щоб ви були готові. Діти Мої, своїм життям вкладайте добрі відчуття в серця людей, яких зустрічаєте, – відчуття миру, доброти, любові й прощення. У молитві слухайте, що Мій Син вам говорить, і так робіть. Знову вас закликаю до молитви за ваших пастирів, за тих, кого Мій Син покликав: пам’ятайте, що потребують молитви й любові. Дякую Вам. "
"Дорогі діти, Мої слова прості, але наповнені материнською любов’ю й турботою. Діти Мої, щораз більше над вами збираються тіні темряви та обману, але Я вас закликаю до світла й правди – Я вас закликаю до Свого Сина. Лише Він може переобразити відчай і страждання на мир та ясність, лише Він може дати надію в найглибших болях. Мій Син - життя світу. Чим більше Його пізнаєте, чим більше наблизитеся до Нього, тим більше будете Його любити, бо Мій Син є любов’ю. Любов змінює все, чинить прекрасним і те, що вам без любові здається беззмістовне. Тому вам знову говорю, що маєте багато любити, якщо хочете духовно зростати. Знаю, апостоли Моєї любові, що не завжди легко, але, діти Мої, і болючі дороги є дорогами, які ведуть до духовного росту, віри й Мого Сина. Діти Мої, моліться, думайте про Мого Сина. У всіх моментах дня підносьте свою душу до Нього, а я позбираю ваші молитви, як квіти з найкращого саду, і подарую їх Своєму Синові. Будьте правдивими апостолами Моєї любові, поширюйте всім любов Мого Сина, будьте садами найкращих квітів. Допоможіть молитвою своїм пастирям, щоб могли бути духовними отцями, наповненими любов’ю до всіх людей. Дякую вам. "
12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише один раз на рік – 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалось о 13:38 і тривало до 13:47. Богородиця прийшла з малим Ісусом на руках. Вона передала через Якова наступне послання:
"Дорогі діти, цього благодатного дня особливо закликаю вас до любові. Дітоньки, Бог безмежно любить, і тому, дітоньки, повні довір’я, не дивлячись назад і без страху повністю віддайте Йому ваші серця, щоб Бог наповнив їх Своєю любов’ю. Не бійтеся вірити Його любові й милосердю, бо Його любов сильніша від кожної вашої слабкості та страху. Тому, діти Мої, повні любові у ваших серцях, довіряйте Ісусові й скажіть Йому своє “так”, тому що Він єдиний шлях, що веде вас до вічного Отця. "
"Дорогі діти! Сьогодні як Мати закликаю вас до навернення. Цей час є для вас, дітоньки, часом тиші та молитви. Тому нехай у теплі вашого серця росте зерно надії й віри - і ви, дітоньки, день у день відчуєте потребу більше молитися. Ваше життя стане впорядкованим і відповідальним. Зрозумієте, дітоньки, що ви тут, на землі, минущі, і відчуєте потребу бути ближчими Богу та з любов’ю свідчитимете про ваш досвід зустрічі з Богом, яким будете ділитися з іншими. Я з вами й молюся за вас, але не можу без вашого ТАК. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти, з волі Милосердного Отця Я давала вам і ще даватиму явні знаки Моєї материнської присутності. Діти Мої, це материнське бажання зцілення душ. Це бажання, щоб кожна Моя дитина мала правдиву віру, щоб пережила чудесний досвід, п'ючи з джерела Слова Мого Сина, Слова життя. Діти Мої, Мій Син Своєю любов’ю та жертвою приніс світло віри у світ. Він показав вам дорогу віри, бо, діти Мої, віра підносить біль і страждання. Правдива віра робить молитву чутливішою, чинить діла милосердя - то розмову, то милостиню.
Ті Мої діти, які мають віру, правдиву віру, щасливі, незважаючи на все, бо проживають початок небесного щастя на землі. Тому, діти Мої, апостоли Моєї любові, закликаю вас дати приклад істинної віри, щоб приносили світло туди, де є темрява, щоб жили Моїм Сином.
Діти Мої, як Мати, вам говорю: не можете йти дорогою віри та слідувати за Моїм Сином без ваших пастирів. Моліться, щоб вони мали силу й любов вести вас. Нехай ваші молитви завжди будуть із ними. Дякую вам. "
"Дорогі діти! Нехай цей час буде для вас часом молитви. Без Бога не маєте миру. Тому, дітоньки, моліться за мир у ваших серцях і сім’ях, щоб Ісус міг народитися у вас та дати вам Свою любов і благословення. Світ у війні, тому що серця повні ненависті й ревності. В очах видно, дітоньки, немир, тому що не дозволили Ісусові народитися у ваших життях. Шукайте Його, моліться - і Він вам дарується в Дитятку, Яке є радістю і миром. Я з вами й молюся за вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю, щоб ви ще більше молилися, поки у своєму серці не відчуєте святості прощення. У сім’ях має бути святість, позаяк, дітоньки, світ не має майбутнього без любові та святості, бо у святості й радості ви себе даєте Богові Сотворителю, Який вас любить безмежною любов’ю, тому Мене посилає до вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти, Мій Син як Бог завжди дивився над часом. Я як Його Мати через Нього бачу в часі. Бачу гарні і болісні речі. Але бачу, що є ще любов і треба вчинити, щоб вона була пізнана. Діти Мої, не можете бути щасливими, якщо не любите одне одного, якщо не маєте любові в кожній ситуації й у кожному моменті свого життя. І Я як Мати через любов приходжу до вас, щоб вам допомогти пізнати правдиву любов, пізнати Мого Сина. Тому вас закликаю, аби завжди щораз більше були спраглими любові, віри та надії. Єдиним джерелом, із якого можете пити, є довіра до Бога, Мого Сина. Діти Мої, у моменти неспокою й зречення ви лише шукайте обличчя Мого Сина. Ви лише жийте Його словами і не бійтеся. Моліться й любіть щирими відчуттями, добрими ділами та допоможіть, щоб світ змінився і Моє Серце перемогло. Як і Мій Син, і Я кажу вам: любіть одне одного, бо без любові нема спасіння. Дякую вам, діти Мої. "
"Дорогі діти! Чую ваші взивання й молитви та заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом, Який є Дорогою, Істиною й Життям. Дітоньки, поверніться до молитви, відкрийте свої серця в цей благодатний час і підіть шляхом навернення. Ваше життя минуще і без Бога не має сенсу. Тому Я з вами, щоб вести вас до святоcті життя, щоб кожен із вас відкрив радість життя. Усіх вас, дітоньки, Я люблю й благословляю Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Це є час любові, тепла, молитви й радості. Моліться, дітоньки, щоб Маленький Ісус народився у ваших серцях. Відкрийте ваші серця Ісусові, Котрий дається кожному з вас. Бог мене послав бути радістю й надією в цьому часі, і Я вам кажу: без Маленького Ісуса не маєте ніжності, ані відчуття Неба, яке укрите в Новонародженому. Тому, дітоньки, працюйте над собою. Читаючи Святе Письмо, відкриєте Ісусове народження й радість, як у перші дні, що Меджуґор’є дало людству. Історія стане істиною, що й сьогодні повторюється у вас і навколо вас. Працюйте й будуйте мир через таїнство Покаяння. Примиріться з Богом, дітоньки, і побачите чудеса навколо вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Сьогодні вам приношу Свого Сина Ісуса, щоб дав вам Свій мир. Дітоньки, без миру не маєте майбутнього, ні благословення, тому поверніться до молитви, бо плід молитви – радість і віра, без якої ви не можете жити. Сьогоднішнє благословення, що вам даємо, несіть у свої сім’ї та збагачуйте всіх, кого ви зустрічаєте, щоб відчули благодать, яку ви приймаєте. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Я з вами, і ми молимось разом. Допоможіть Мені, дітоньки, молитвою, щоб сатана не запанував. Його потуга смерті, ненависті й страху охопила Землю. Тому, дітоньки, поверніться до Бога й молитви, посту й відречення за всіх тих, хто погорджений, убогий і без голосу в цьому світі без Бога. Дітоньки, якщо не повернетесь до Бога та Його заповідей, не будете мати майбутнього. Тому Він послав Мене вам, щоб вела вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Всевишній Мені дозволив бути з вами й бути вам радістю та дорогою надії, бо людство вирішило вибрати смерть. Тому Мене посилає, щоб учила вас, що без Бога не маєте майбутнього. Дітоньки, будьте інструментами любові всім тим, які не пізнали Бога любові. Свідчіть радісно вашу віру й не втрачайте надії на переміну людського серця. Я з вами й благословляю вас Моїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! В цей благодатний час моліться зі Мною, щоб добро перемогло в вас і навколо вас. Особливим чином, дітоньки, моліться в єдності з Ісусом на Його Хресній дорозі. Вкладайте у свої молитви це людство, яке блукає без Бога і без Його любові. Будьте молитвою, будьте світлом і свідками всім тим кого зустрічаєте, дітоньки, щоб Милосердний Бог був милосердним до вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик». "